ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ & ΥΓΙΕΙΝΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Αναλαμβάνουμε την απολύμανση των εσωτερικών χώρων της επιχείρησης σας με το πρωτοποριακό Γερμανικό προϊόν νανοτεχνολογίας, Bacoban®.

Το Bacoban® είναι η πλέον αποτελεσματική αντι-ιική, αντι βακτηριακή και αντι μυκητιακή επικάλυψη που μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε επιφάνεια μέσω ψεκασμού ή με την χρήση ειδικής συσκευής εκνέφωσης. Υγιεινή 

Τι προσφέρει το Bacoban®?

  • Οικολογική Μέθοδος Απολύμανσης, κατάλληλη για οποιοδήποτε Επαγγελματικό και Ιδιωτικό Χώρο.
  • Πρωτοποριακή Μέθοδος με Χρήση ψεκασμού ή νεφελοποιητή  η οποία παρέχει ολοκληρωμένη απολύμανση μειώνοντας το παθογόνο φορτίο στο 99,9%.
  • Δυνατότητα εφαρμογής από μη εξειδικευμένο προσωπικό κατόπιν σύντομης εκπαίδευσης.
  • Εγγυημένη – Πιστοποιημένη Αποτελεσματικότητα Γερμανικής Κατασκευής με πιστοποίηση από τον ΕΟΦ (ΑΔΕΙΑ ΕΟΦ 135815-20 20/1/21)
  • Η ταχύτητα και η απλότητα εφαρμογής δίνει τη δυνατότητα χρήσης των χώρων σε λιγότερο από 1 ώρα με το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Πως λειτουργεί?

Δημιουργεί μια εξαιρετικά λεπτή μεμβράνη με αντι-ιική, αντιβακτηριακή και αντιμυκητιακή επικάλυψη που εξουδετερώνει όλους τους ιούς και διαρκεί για περίοδο 10 ημερών

Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα προστασίας επιφάνειας που διαρκούν μερικά λεπτά από την εφαρμογή το Bacoban παραμένει ενεργό για έως και 10 ημέρες και είναι ανθεκτικό στα πιο κοινά μικρόβια και ιούς, συμπεριλαμβανομένων των Coronavirus (Covid-19), MRSA, HIV, B&C της ηπατίτιδας και Norovirus. 

 

Το Bacoban® κλείνει το κενό υγιεινής που προκύπτει μεταξύ των κύκλων απολύμανσης και επιτρέπει τον έλεγχο των μολύνσεων για μεγάλο χρονικό διάστημα ενώ μειώνει και τις οσμές που προκαλούνται από τα βακτήρια.

Το Bacoban® είναι βιοσυμβατό και μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις επιφάνειες, συμπεριλαμβανομένων των μετάλλων, των κεραμικών, των πλαστικών, των υφασμάτων κ.λπ.

Συσκευές Εκνέφωσης | Nano Fog 

Το Nano Fog διαθέτει κινητήρα με ταχύτητα ψεκασμού 20.000 RPM κάτι το οποίο τον καθιστά ως τον καλύτερο κινητήρα ULV που διατίθενται σήμερα. Η δεξαμενή αποθήκευσης έχει χωρητικότητα 6.5- 8 lt. . Διαθέτοντας μια εντυπωσιακή δυνατότητα εκνέφωσης με ακτίνα έως και 15 μέτρα είναι η κορυφαία λύση για αυτόνομη χρήση. Το μικρό βάρος και το συμπαγές μέγεθος το καθιστούν ιδανικό για κάθε χρήση καθώς διαθέτει ρυθμιζόμενο μέγεθος σταγονιδίων διαλύματος και  ηλεκτρονικό χρονοδιακόπτη.

   

Παρακολουθήστε το ακόλουθο video:  https://youtu.be/w8BcHMuGTHY

Προϊόντα Bacoban

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ COVID-19 Μακράς διάρκειας αντι-ιική και αντιμικροβιακή απόδοση με ισχύ έως και δέκα ημέρες. Η «έτοιμη προς χρήση» έκδοση του πάντα δημοφιλούς συμπυκνώματος μας έχει διάρκεια ζωής 2 ετών στο ράφι. Το Bacoban  είναι  αποτελεσματικό κατά των βακτηρίων, των μυκήτων και των ιών (ηπατίτιδα B και C HIV, γρίπη συμπεριλαμβανομένων των H5N1 και H1N1). Πιστοποιημένο για μηδενικές παρενέργειες σε ανθρώπους και ζώα.

   

ΑΔΕΙΑ ΕΟΦ Bacoban WF: 135815-20/20-1-21

Χώροι Εφαρμογής Bacoban®

ΑΥΓΗΣ 60, 14564, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΑΘΗΝΑ | Τ. 210 6251000, E: [email protected], www.odysseythejourney.com